duminică, 24 mai 2009

TEHNICI DE MASAJ






Va redau ca titlul informativ tehnicile de masaj, pe care eu am bucuria de a le fi invatat, si le practic cu mare reusita in sanatatea si armonia oamenilor care vin la mine.
Masajul Yumeiho, Reflexoterapia, Masajul Terapeutic, Masajul de drenaj limfatic, Masajul cu bete de bambus, Masajul cu pietre vulcanice, Masajul cu role de jad, Masajul facial cu efect de lifting, Masajul de relaxare,Masajul energetic, Masajul ayurvedic, Masajul Cranio-sacral, Presopunctura, Masajul Shiatsu, Masajul pre si post natal, Masajul copilului de la 0-3 ani, Osteopatia, Calcatura Monahala, Masajul cu ierburi aromate (BIO), Masajul cu uleiuri calde, Hidromasajul, Reiki Masaj, Masajul Indian, Masajul anticelulitic, Masajul sportiv.

MASAJUL YUMEIHO

Una dintre primele tehnici de masaj invatate, este masajul Yumeiho, pe care in Romania este cunoscut ca MASAJ COXAL.El se bazeaza pe ideea ca oasele coxale au un rol important in viata armonioasa a omului, pentru ca daca temelia ( in cazul nostru oasele coxale) nu este dreapta, atunci tot scheletul ( coloana vertebrala), bineinteles picioarele si de fapt intregul schlelet osos, este afectat intr-o proportie mai mare, sau mai mica. Si daca trimiteti gandul ceva mai departe, toate organele nostre interne ar putea avea o deplasare de la locul normal. Si toate,.. de la oasele coxale care sunt plasate vicios. Ma voi ocupa indeaproape de MASAJUL YUMEIHO, atunci cand va veni momentul.
Alaturi aveti vedea imagini, care va pot reda cu mare exactitate legatura dintre durerile la nivelul coloanei vertebrale si diferitele probleme de sanatate, pe care le acuzam uneori. Daca suntem atenti la semnalele corpului nostru, si actionam in consecinta, putem sa avem sanatate si armonie la nivele inalte, pana la varste inaintate.

Pe curand,
ALEXANDRA HINDA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu